Intercollegiale ondersteuning bestuursrecht

Als u in uw civielrechtelijke, strafrechtelijke of algemene praktijk iets bestuursrechtelijks aan de hand heeft, is het zaak om er een ervaren specialist op te hebben. Mr. Haak ondersteunt u / vult u aan, gedegen en op maat.

Intercollegiaal, bestuursrecht op maat: specialistische ondersteuning van uw praktijk of project. Bestuursrecht en omgevingsrecht zijn niches in de juridische wereld. U heeft er in uw juridische praktijk allicht minder vaak mee te maken. Als u iets dergelijks aan de hand heeft, bij een vaste cliënt of bij een belangrijk project, is het zaak dat u de juiste specialist er bij heeft. Civielrechtelijke vastgoedpraktijken hebben vaker met het bestuursrecht en het omgevingsrecht te maken. Ook in de strafrechtpraktijk komt het bestuursrecht steeds vaker om de hoek kijken, door een steeds vaker bestraffende overheid. In al deze gevallen is het zaak dat u de specialist bestuursrecht/omgevingsrecht er tijdig en op maat bij heeft.

De filosofie van Mr. Haak is doen waar je goed in bent. Dit betreft voor hemzelf met name bestuursrecht en omgevingsrecht. Mr. Haak kan u intercollegiaal bijstaan op maat. Uw voordeel is evident: de bestuursrechtelijke kant is in goede handen, de consistentie van de gehele advisering wordt beter, en u behoudt de cliënt. Mr. Haak houdt zich bij zijn leest en doet simpelweg niet dezelfde zaken als u. Hij rekent nooit een hoger tarief dan u. Desgewenst kan de facturering en opdrachtverlening via uw kantoor lopen, zodat uw cliënt voor het gemak met één kantoor zaken blijft doen.

Contact gegevens

Haak Advocatuur
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht
T 030-220 5659
M 06-2497 0468
F 030-220 5659
E

Route