Bouwen en projecten

Op het gebied van overheidstoestemmingen, is de ontwikkeling van bouwplannen en projecten altijd een uitdagend spel van risicobeheersing en snelheid. Mr. Stephan Haak is met gedegen kennis en veel ervaring de juiste juridische partner voor ontwikkeling van bouwplannen en projecten.

In de afgelopen 20 jaar heeft hij veel ervaring opgebouwd in het begeleiden / voor elkaar krijgen van de overheidstoestemmingen bij projectontwikkeling. Denk hierbij aan benodigde wijziging / afwijking van het bestemmingsplan, omgevingsvergunningen, andere vergunningen en overheidsprivaatrecht. Mr. Haak werkt effectief en efficiënt samen met andere partijen (ontwikkelaar, overheden, derden) en betrokken disciplines (contracten, management, ontwerper, deskundigen, vergunningverlener etc), en heeft daar ook veel ervaring mee.

Mr. Haak heeft ettelijke projectontwikkelaars met succes bijgestaan. Of u nu klassiek projectontwikkelaar, aannemer, corporatie, particulier of andersoortige ontwikkelaar bent, hij kan u optimaal bijstaan in het tijdig en goed managen van de benodigde overheidstoestemmingen. Omdat mr. Haak de nodige ervaring heeft opgedaan aan de verschillende kanten van de tafel, heeft hij inzicht hoe andere partijen denken en handelen. Dit is in strategie en efficiëntie een belangrijk voordeel. Uiteraard staan uw belangen steeds centraal.

Mr. Haak heeft vanuit verschillende overheden vele projectontwikkelingen begeleid. Ook vanuit de overheid is er zorg om het tijdig en efficiënt voor elkaar krijgen van het project. Dit echter wel onder de voorwaarden van zorgvuldigheid, kwaliteit, beleidsuitvoering en draagvlak. Mr. Haak kan u optimaal bijstaan in het tijdig en goed managen van de benodigde onderbouwingen,  toestemmingen en procedures. Omdat hij de nodige ervaring heeft opgedaan aan de verschillende kanten van de tafel, heeft hij inzicht hoe andere partijen denken en handelen. Dit is in strategie en efficiëntie een belangrijk voordeel. Uiteraard staan uw belangen steeds centraal.

 

Contact Gegevens

Haak Advocatuur
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
T 030-220 5659
M 06-2497 0468
F 030-220 5659
E

Route